Mariahoeve

Beschikbaar

Omschrijving

Manege Mariahoeve in Mijdrecht is een gezellige manege, gelegen aan de rand van Mijdrecht. Wij bieden pensionstalling aan en het is bij ons mogelijk om manegelessen te volgen. De manege is lid van de FNRS en beschikt over het veiligheidscertificaat voor manegebedrijven.
Manege Mariahoeve beschikt over een grote kantine met uitzicht op de binnenbak. ’s-Zomers kun je gezellig op het terras zitten, vanwaar je uitzicht hebt op de buitenbak en het weidse polderlandschap.

De manege ligt midden in de weilanden van het Groene Hart, en beschikt zelf ook over voldoende weilanden om ’s zomers de paarden lekker buiten te laten lopen. Tevens kunnen er buitenritten worden gemaakt langs de polderwegen, of in het nabijgelegen park Wickelhof.

Manege Mariahoeve beschikt over 12 eigen paarden, en heeft in totaal ruim 45 stallen. Sinds 2015 heeft de manege bovendien een uitloopstal. De paarden lopen hier in een groep en kunnen in de winter uitlopen naar de paddock en in de zomer naar het weiland. Verder heeft de manege meerdere wasplaatsen met warm en koud water en een solarium.

Ben je op zoek naar een gezellige pensionstal of een manege om te leren paardrijden? Kom dan gerust eens een kijkje bij ons nemen. Of bel, en wij beantwoorden al uw vragen.


Faciliteiten

Activiteiten Buitenritten FNRS proevendagen Kinderfeestjes Ruiterbewijs
Buitenrijden Overig
Lessen Dressuur Springen Carrousel
Rijbanen Binnenbaan Buitenbaan

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

Mariahoeve