Manege Belckmeer

Beschikbaar

Omschrijving

Manege Belckmeer in Sint Maarten.

De sfeer
Naast instructies, pensionstalling en paardenpensioen houden wij ons het gehele jaar bezig met wedstrijden en andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld cursussen en de ponykampen voor kinderen en tieners in de zomer. Kortom een ontmoetingsplaats voor iedere paardenliefhebber!

Over de lessen:

Opstartles / Proefles 
Wilt u beginnen bij het begin? Dan kunt u een afspraak maken voor een opstartles. Bij deze les rijdt u alleen onder begeleiding van een instructeur. Om de basis goed onder de knie te krijgen, zodat u kunt instromen naar een groepsles! Heeft u al rij-ervaring? Dan kunt u een afspraak maken voor een proefles zodat er gekeken kan worden door de instructie in welke groepsles u goed kunt instromen.
Priveles 
Wij bieden paardrijlesssen voor jeugd en volwassenen aan met of zonder eigen paard/pony. Aangepast op uw wensen, doelen en niveau waardoor deze lessen geschikt zijn voor recreatieve of wedstrijdgerichte ruiters van B t/m Grand Prix niveau. 
Groepslessen 
De lessen bestaan uit een uur en worden gereden met maximaal 8 ruiters. Via onze App kan je van te voren zien op wie je gaat rijden en in welke rijbaan. Kan je een keer niet rijden? Meld je dan af via de App!  

Voor jonge ruiters vanaf 4 jaar organiseren wij iedere eerste zaterdag van de maand een jonge ruiterrit. Aanmelden onder vermelding van de datum, naam, geboortedatum, lengte en telefoonnummer.

Aangepaste sport 
Aangepast paardrijden voor iedereen die geen aansluiting kan vinden in de reguliere paardrijlessen. De lessen worden gegeven in kleinere groepen van maximaal 4 personen. Mocht het nodig zijn kan er begeleiding naast het paard en/of naast de ruiter mee lopen. Ook is er een opstaplift aanwezig zodat het op en afstappen van de paarden voor iedereen makkelijker wordt! 

Springen:

Heb je al spring-ervaring of wil je leren springen? Schrijf je dan alvast in voor de springles.
Kunt u niet wachten? Neem dan contact met ons op!

 

FNRS

Wij zijn aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat wij door een kwaliteitskeuring zijn geweest van de FNRS en dat wij het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport hebben. Iedereen die op een FNRS-ruitersportcentrum rijdt, is daardoor automatisch lid van de KNHS en krijgt een KNHS Ruiterpaspoort. Dit is een officieel, persoonsgebonden en landelijk erkend document voor ruiters. Via het Ruiterpaspoort bent u lid van de KNHS en heeft u toegang tot alle opleidingen die op een FNRS-ruitersportcentra gegeven worden. Daarnaast bent u door het KNHS lidmaatschap ook uitgebreid verzekerd.


Faciliteiten

Activiteiten Ruiterbewijs Ponykamp
Buitenrijden Overig
Lease Paard Pony
Lessen Dressuur Springen Rijden met een beperking
Rijbanen Binnenbaan Buitenbaan

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

Manege Belckmeer