HC Hoogvliet

Beschikbaar

Omschrijving

Hippisch Centrum Hoogvliet is een bestaande manege welke in 2012 is veranderd van locatie en eigenaar. Op deze nieuwe locatie aan de rand van Hoogvliet grenzend aan een natuurgebied hebben we geprobeerd om een sfeervolle plek te creëren voor dier & ruiter. Bewust is er gekozen voor de indeling van het terrein rekening houdend met zon en wind. De bewoners van de manege zijn een mengeling van manege- pension pony's en paarden. 

Het gebied om buiten te rijden is super, de manege is gelegen direct naast het Oostpuntgriend en het Wiel, ook wel “het zilvermeertje” genoemd. In dit natuurgebied gelegen langs de Oude Maas kan er genoten worden van heerlijke lange buitenritten.
 
Wij beschikken over een kantine die uitzicht heeft op de eerste binnenbak.
 
Veilig en verantwoord
 
Bij Manege Hoogvliet leer je veilig en verantwoord paardrijden. Onze paarden en pony's zijn vriendelijk en goed afgericht. Voor de lessen hebben we zo'n 20 pony’s en paarden op stal staan, van groot tot klein, met meer of minder temperament. Hierdoor kunnen we zowel beginners als gevorderden in het zadel helpen.
 
Meer dan een uurtje les
 
Paardrijden is meer dan een wekelijks uurtje les volgen. Voorbereiden en na verzorgen hoort er natuurlijk ook bij. Onze manier van lesgeven is op klassieke leest geschoeid en geschiet door verschillende instructrices.
Kinderfeestjes / Kantine huur / Groepsbinding
Wij verzorgen kinderfeestjes vanaf 6 jaar op zaterdag . Het programma duurt ongeveer 2.5 uur. Er wordt gezongen, gereden, gezocht en gegeten. 
 
Heeft u zelf iets te vieren of bent u op zoek naar een plek om te kaarten/knutsel/darten of een ander soort vereniging dan zou u bij ons te recht kunnen. Tevens kunnen wij u helpen om op een leuke manier aan groepsbinding te werken. Wij kunnen een actief dagdeel verzorgen, een ontmoeting tussen mens & dier of faciliteren in uw creatieve wensen. Voor alle activiteiten kunt u contact opnemen.

Faciliteiten

Activiteiten Buitenritten Kinderfeestjes
Buitenrijden Overig
Lessen Dressuur
Rijbanen Binnenbaan Buitenbaan

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

HC Hoogvliet